Budget 2007

KK:s journalist Marlene Hamsch kontaktade mig igår.

I dag har vi fått tråkig uppmärksamhet i KK. Journalisten Marlene Hamsch kontaktade mig i går och frågade MÅNGA gånger hur vi kan välja att åka bort på årets viktigaste fullmäktige, samt varför vi just åker till Finland. Hon spillde missnöje och egna värderingar för vad som är tillåtet att göra och var allt annat än trevlig att ha att göra med. Nåväl, jag förklarade 3 (!) gånger varför vi tycker att mötesformen på båt är bra och 2 gånger varför vi inte har några tilläggsyrkanden till budget 2007. De vägrar att skriva hela vårt pressmeddelande i förväg "för man kan inte föregå debatten" i tidningarna. Dessutom är det tydligen helt fel att föra en debatt genom tidningen, något jag inte märkt i KK tidigare. Min uppfattning är att alliansen ALLTID får utrymme för sina synpunkter, oavsett när den egentliga debatten är. Jag sa till henne att jag hade trott att det är gängse ordning att lämna pressmeddelande på det här viset.

Det här skrivs mest för att förklara varför pressmeddelandet inte blir publiserat. Vi får hoppas på en mer nyanserad och trevligare publicitet i fortsättningen.

/Lotta Back

Gruppledare i Katrineholm

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *