Ett nytt år ”Sörj inte organisera”

Nu är det år 2007, ett nytt år med nya möjligheter, när jag reflekterar hur året var för mig 2006, så var det ett helt ok år, med undantag att alliansen vann valet. Det gjorde mig väldigt irriterad.

Men nu är det som det är tyvärr, Sverige har fått en borgerlig regering, så är det bara och det är ingen idé att slösa energi på att vara irriterad för det gör ingen nytta. Att attackerna på välfärden skulle komma behöver man inte vara Einstein för att fatta, men jag trodde att borgarna skulle börja försiktigt efter valet , för att sen 2007 öka takten. Men vad vi alla fick se var en enorm attack på A-kassan. och det var verkligen inte så att försämringarna blev av obetydlig art, utan det var drastiska förändringar som kommer att försämra för både de som har arbetetar och arbetslösa. Tack och lov har Sverige i alla fall något som liknar en demokrati och med stöd av den kommer jag varken vara tyst eller knäböja. Vi kommer alla att behövas, för lika säkert som att moderaterna inte är något arbetarparti, kommer vi få ett nytt år med flera borgerliga attacker mot välfärden. Ett citat av Joe Hill som passar det kommande året: "Sörj inte, organisera!"

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *