Tack för Förtroendet!

Kamrater!

Kamrater! Jag vill tacka er för det förtroende ni har gett mig som ny ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm. Jag vill även passa på och  tacka Janne för den insats han har gjort under sina år i partiet coh beklagar att han inte längre är medlem. Tyvärr hade jag inte möjlighet att vara med på årsmötet igår då det var första dagen på mitt nya jobb.

När vi nu blickar framåt kan vi konstatera att Vänsterpartiet i Katrineholm står på en stabil grund med många nya medlemmar och förtroendeposter både inom och utanför kommunen. Med kamrater som är intresserade av politik och hungriga på att vara med och påverka beslutsprocesserna så tror jag att Vänsterpartiet i Katrienholm kommer att bli en kraft att räkna med. Ju fler vi är desto mer kan vi påverka! Att få kontinuitet i föreningens verksamhet ser jag som en grund för det politiska arbetet i kommunen och jag vill vara med och medverka till givande medlemsmöten, som utgör grunden i föreningens verksamhet, där alla känner sig välkomna och det är högt i tak. Att synliggöra partiet och föra ut vår politik i kommunen är av största vikt och framförallt en skyldighet gentemot de människor som gav oss sitt förtroende på valdagen. Här har Ordörande och styrelsen, gruppledaren i fullmäktige samt fullmäktigegruppen ett stort ansvar. Med utgångspunkt ur valmanifestet och eftervalsanalysen vill jag attl vi arbetar tillsammans för att förverkliga de idèer och tankar som förenar oss, som vänsterpartister, men framförallt som människor som vill ha ett rättvist samhälle där solidaritet och jämlikhet är ledord.

Återigen kamrater, tack för förtroendet och väl mött framöver!

Tony Rosendahl

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *