God Jul och Gott nytt år!

Året är snart till ända och helgerna är här. Oavsett om eller hur ni firar julen och det nya året glöm inte att skänka en tanke till de som har det sämst ställt i världen. Glöm inte heller att hjärtat sitter till vänster och tomten är röd!

Året som har gått har varit lite grann av en inlärningsperiod för den nya fullmäktigegruppen och alla andra med förtroendeuppdrag i föreningen inklusive mig som ordförande. Man lär så länge man lever brukar man säga och den dag man som politiker anser sig vara full lärd, ja, då är det nog dags att kliva åt sidan.

Kullbergska sjukhuset, skolnedläggningar, budget och friskvård är några av de frågor som vi har fått arbeta med och ta ställning till under året och ibland har det varit tufft. Jag vill passa på och tacka alla kamrater i föreningen och ser fram emot nya friska tag 2008. Väl mött i det nya året!

Tony Rosendahl
Ordförande

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *