Året som gått.

2008 var ett mellanår i politiken men ändå ett relativt framgångsrikt år för Katrineholms vänstern. Ett ökat medlemsantal, startandet av en studiecirkel samt ett eget budgetförslag är några av de punkter som gör att vänsterpartiet i Katrineholm har inget att skämmas över med tanke på året som gått.

Även om vi inte har fått gehör för alla våra synpunkter i fullmäktige så har dock fullmäktigegruppens arbete och deltagande i den politiska debatten skapat både uppmärksamhet och förmodligen en hel del irritation hos en del. Det känns som att vi är på rätt väg och om vi orkar fullfölja arbetet så är jag övertygad om att V kommer att vara en kraft att räkna med i framtiden.

På den negativa sidan kan nämnas att fullmäktigegruppen drabbades av ett avhopp som dock inte orsakade någon större skada. Nya medlemmar tillkom och fler kamrater har solidariskt tagit på sig uppdrag för att  hjälpa föreningen framåt.

Jag vill passa på och tacka all kamrater och sympatisörer för året som gått och önskar alla en god jul och ett gott nytt år.

Tony Rosendahl
Ordförande

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *