Bojkotta Israel!

Allteftersom Gaza konflikten pågår och en förhandlingslösning för att upprätta en livskraftig palestinsk stat ter sig alltmer fjärran så är passiviteten från den svenska regeringen beklämmande. Situationen liknar alltmer situationen under apartheidregimens år i Sydafrika.

Vänsterpartiet har krävt att Eu.s handelsavtal med Israel suspenderas. Jag skulle vilja uppmana alla, att så länge dödandet pågår och den israeliska regeringen vägrar på allvar delta i en fredsuppgörelse som resulterar i en livskraftig palestinsk stat, att bojkotta israelsika varor. Hjälp inte till att bekosta den israeliska krigsmaskinens brott genom att köpa israeliska varor eller genom att semestra i landet.

Tony Rosendahl
Ordförande

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *