artikel

Pressmeddelande från Vänsterpartiet i Katrineholm 10/3-2013

Pressmeddelande från Vänsterpartiet i Katrineholm                                                                10/3-2013

Vänsterpartiet i Katrineholm har hållit sitt årsmöte 10/3-2013 på ABF Västangården.

Till styrelsen på ett år valdes Tony Rosendahl, Lotta Back, Olof Carlsson, Gunnel Malm, Glenn Rindhoff, Robert Dahlqvist och Thomas Selig

Till Ordförande på ett år valdes Tony Rosendahl.

Mötet leddes av Patrik Renfors, distriktsordförande för Vänsterpartiet Sörmland, som hade bjudits in för att hålla i ordförandeklubban.

Mötet präglades av en god stämning med livliga politiska diskussioner och högt i tak.

Gunnel Malm rapporterade att hon ställer upp i årets kyrkoval på VISK.s (Vänstern i Svenska kyrkans) lista. VISK är en partipolitisk obunden grupp på socialistisk/feministisk grund med rötter i den svenska arbetarrörelsen. Föreningen kommer att logistiskt stödja Gunnel Malms kandidatur.

Mötet antog en verksamhetsplan som fokuserar på det kommande valet 2014. Mycket av det politiska arbetet under 2013 kommer att vara en upptakt inför valet 2014. Bland annat kommer Vänsterpartiets kommunalpolitiska program att förnyas och fördjupas, en valstrategikonferens att hållas och arbetet och diskussionerna om vallistan till kommunfullmäktige att inledas.

 

Tony Rosendahl
Ordförande Vänsterpartiet Katrineholm
070-35 35 278

Kopiera länk