Våra Dokument

Vänsterpartiets valplattform för Katrineholms kommun

kkuriren_valmanifestIgår presenterade Vänsterpartiets ordförande Thomas Selig och första namnen på kommunallistan, Tony Rosendahl, partiets valplattform. Katrineholmskuriren har intervjuat oss och har skrivit en bra artikel om den (som dock ligger bakom tidningens betalvägg).

Igår presenterade Vänsterpartiets ordförande Thomas Selig och första namnen på kommunallistan, Tony Rosendahl, partiets valplattform. Katrineholmskuriren har intervjuat oss och har skrivit en bra artikel om den (som dock ligger bakom tidningens betalvägg).

Några korta utdrag ur artikeln:

Katrineholm är inte till salu. Ett budskap som innebär att välfärden inte ska säljas ut till privata vinstintressen. Det är en av fyra grundpelare i Vänsterpartiets valmanifest

I en solig stadspark möter vänsterpartiets ordförande Thomas Selig och partiets förstanamn Tony Rosendahl upp med det nytryckta valmanifestet. I handen har de två varsin skylt där det står: Inte till salu. Och de står symboliskt nog utanför Gröna Kulle med partiets främsta valslogan i högsta hugg.

[…]

I valmanifestet uttrycker partiet tydligt vad de vill och vad man står för, och områden man berör är barn och skola, äldreomsorg, integration, kommunen som arbetsgivare och miljö och kollektivtrafik.

 

Hela valmanifestet finner du för nedladdning här: valplattform i pdf-format

Kopiera länk