Årsmötet

arsmotejpg.JPG

Vänsterpartiet Katrineholm har den 15 mars hållit årsmöte. Förutom att avhandla sedvanliga årsmötesärenden beviljades den avgående styrelsen ansvarsfrihet och en ny styrelse valdes. Thomas Selig omvaldes enhälligt till ordförande. Övriga styrelsemedlemmar är Anita Johansson, Jenny Lindkvist, Tony Rosendahl och Olof Carlsson (kassör). Till styrelsesuppleanter valdes Gunnel Malm och Glenn Rindhoff.

Vänsterpartiet avtackade även Lotta Back som efter många år i Katineholms kommunpolitik flyttar utanför kommungränserna och byter till Landstinget.
– Vi är väldigt glada att Lotta Back har bidragit med så mycket tid, kunskap och energi till både vårt parti och kommuninvånarna. Vi önskar henne ”lycka till” och ser samtidigt fram emot ett spännande nytt verksamhetsår med många politiska utmaningar, sammanfattar Thomas Selig.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *