Snart dags för årsmöte

arsmotejpg.JPG

Vänsterpartiet Katrineholm kommer att hålla årsmöte söndagen den 21 februari, klockan 15:00 i ABF:s lokaler på Videvägen 9 på Lövåsen.

Nomineringar

Eftersom förra årsmötet valde att vi inte skulle ha någon valberedning ankommer det på styrelsen att sammanställa nomineringar. Det är därför dags att fundera över vilka personer som skulle kunna vara bra representanter för Vänsterpartiet Katrineholm och nominera dessa.

Uppdrag som väljs på årsmötet och som vi behöver nomineringar för är:

  • Ordförande
  • Kassör
  • Övriga styrelseledamöter och ersättare
  • Revisor(er)
  • och eventuellt: Valberedning.

Eftersom vår nuvarande kassör (Olof) efter många år av väldigt trogen tjänst har aviserat att han inte kommer fortsätta som kassör efter årsmötet, är det särskilt angeläget att vi även får in nomineringar för den posten.

Du som är medlem kan nominera valfri medlem i Vänsterpartiet Katrineholm. Om du vill kan du även nominera dig själv. Nomineringen kan göras väldigt enkelt: du skriver bara vilken person som du vill föreslå till vilket uppdrag. Till exempel: ”Jag nominerar N.N. till kassör”.

Vid val och nomineringar är det viktigt att ta hänsyn till § 21 i Vänsterpartiets stadgar: ”Kvinnor ska vara representerade i valda organ och på förtroendeposter med minst 50 procent om inte synnerliga skäl förhindrar detta”.

Nomineringar skickar du till thomas.selig (snabel-a) vansterpartiet.se

Motioner

Om du som medlem vill skicka en motion till årsmötet, så skickar du även denna till thomas.selig (snabel-a) vansterpartiet.se. För att styrelsen ska kunna behandla eventuella motioner måste dessa vara inkomna senast den 14. februari.

 

Thomas Selig

Ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *