Ny styrelse för Vänsterpartiet Katrineholm

 

Söndag, den 5 mars 2017, höll Vänsterpartiet Katrineholm årsmöte. Sedvanliga årsmötesärenden avhandlades, den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet och en ny styrelse valdes.

Thomas Selig omvaldes till ordförande. Övriga ledamöter är Therese Dahlqvist, Anita Johansson, Rue Lindkvist samt Tony Rosendahl.
Till styrelsesuppleanter valdes Soubhi Alsaied, Jöran Mathiesen och Robert Dahlqvist.

Thomas Selig, omvald ordförande:

Bara häromdagen kunde vi läsa att alla demokratiska partiföreningar minskar i medlemsantal. Det är underbart att ha fått förtroendet att fortsätta vara ordförande för en partiförening som trotsar den trenden och istället ökar antalet medlemmar.

Allt vi gör har samma mål: att förändra samhället, att göra män och kvinnor jämlika, att ta bort klasskillnader och andra orättvisor, att skapa hållbara lösningar. Det är därför vi med stolthet kallar oss för ett socialistiskt och feministiskt parti på ekologisk grund. Att Vänsterpartiet Katrineholm fortsätter växa är ett tydligt tecken för att Vänsterpartiet behövs. Kanske särskilt i Katrineholm, där vi i praktiken är det enda partiet som håller fast vid arbetarrörelsens grundläggande värderingar.

Thomas Selig

Ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *