Mötestider under våren och nomineringar

Foto: CC0

Nu, när valåret har börjat har det också blivit dags för en del möten. I styrelsen har vi än så länge spikat datum för sammanträden fram till årsmötet. Tider för flygbladsutdelningar och andra evenemang uppdaterar vi med senare.

Såhär långt ser mötestiderna ut såhär:

Torsdag, 25. januari Medlemsmöte, kl. 18:00
Torsdag, 8. februari Styrelsemöte, kl. 18:00
Torsdag, 22. februari Medlemsmöte, kl. 18:00
Torsdag, 1. mars Styrelsemöte, kl. 18:00
Söndag, 4. mars Årsmöte, kl. 17:00

Särskilt viktigt är årsmötet den 4. mars. Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och förutom att gå igenom (och granska) det gångna verksamhetsåret väljs det en ny styrelse, antas en ny verksamhetsplan för det kommande året etc.

Eftersom det är valår kommer vi på årsmötet dessutom välja, vilka personer som ska representera Vänsterpartiet under nästa mandatperiod.

Styrelsen vill därför uppmana alla som kan tänka sig att påverka Katrineholm, antingen genom aktivt arbete i styrelsen eller i kommunala förtroendeuppdrag, att anmäla sitt intresse (enklast genom mail till [email protected]). Om du vill nominera någon/några personer till de olika uppdragen gör du även det till [email protected] .

Thomas Selig

Ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *