Ny styrelse och kommunlistan

Söndag, den 4 mars 2018, höll Vänsterpartiet Katrineholm årsmöte. Sedvanliga årsmötesärenden avhandlades, den avgående styrelsen beviljades ansvarsfrihet och en ny styrelse valdes. Vänsterpartiet Katrineholm utsåg även partiets representanter på vallistorna till kommunalvalet i höst.

Ny styrelse

Thomas Selig omvaldes till ordförande, Rue Lindkvist till kassör. Övriga ledamöter är Anita Johansson, Tony Rosendahl, Göran Svenningson samt Fredrik Dahlström

Till styrelsesuppleanter valdes Soubhi Alsaied, Jöran Mathiesen samt Wil Geier.

Thomas Selig, omvald ordförande:

– När någon frågar mig, varför jag är Vänsterpartist blir svaret ganska kort: ”Det blir liksom enklare, om vi hjälps åt!”

­– Att för femte året i rad bli vald som ordförande för det partiet som på allvar vill förändra samhället, göra män och kvinnor jämlika, ta bort klasskillnader och andra orättvisor, skapa hållbara lösningar – ja, att som ordförande kunna företräda det partiet är otroligt hedrande.

Kommunlista

Vänsterpartiet Katrineholm antog på årsmötet därutöver partiets kommunlista. Den toppas av Tony Rosendahl, gruppledare.

Alla kandidater är:

 1. Tony Rosendahl
 2. Thomas Selig
 3. Anita Johansson
 4. Rue Lindkvist
 5. Göran Svenningson
 6. Elin Selig
 7. Jöran Mathiesen
 8. Linn Vennerholm
 9. Fredrik Dahlström
 10. Soubhi Alsaied
 11. Thomas Halvarsson
 12. Olof Carlsson

Tony Rosendahl, toppnamn för Vänsterpartiet Katrineholm:

­– Jag är glad och stolt över att ha fått medlemmarnas förtroende att stå som förstanamn på Vänsterpartiet Katrineholms kommunlista. Men alla vi som kandiderar till kommunfullmäktige utgör ett team, med olika styrkor och kunskaper, och tillsammans kommer vi att arbeta för att utveckla Katrineholms kommun till Sveriges främsta välfärdskommun med jämlikhet, jämställdhet och ekologisk hållbarhet som grund.

– För att utveckla den kommunala välfärden och servicen till kommunmedborgarna så är personaltäthet i verksamheterna och en bra arbetsmiljö för våra anställda a och o. Vi ser utmaningarna som finns inom kommunen och är också beredda att skjuta till de medel som behövs för att förstärka och utveckla verksamheterna. Vi har fått igenom läxhjälp till barnen i de kommunala skolorna, rätt till heltid för våra anställda och ett service- center för kommunens medborgare. Vi kommer att fortsätta driva en konstruktiv och framåtsyftande vänsterpolitik för kommunens utveckling och för ökad jämlikhet.

KONTAKT

Vid eventuella frågor vänligen kontakta

Thomas Selig, ordförande Vänsterpartiet Katrineholm, 070–3­68 22 50, [email protected]

Tony Rosendahl, toppkandidat Vänsterpartiet Katrineholm, 070-353 52 78, [email protected]

Thomas Selig

Ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *