Styrelsen

OBS: Denna sida är under uppbyggnad. Personerna listas i bokstavsordning.

 

Anita Johansson

Anita Johansson. Foto: privat

(Mer info kommer)

Joeran Mathiesen

Joeran Mathiesen. Foto: privat

(Mer information inom kort)

Robert Dahlqvist

Robert Dahlqvist. Foto: privat

(Mer information inom kort)

Rue Lindkvist

Rue Linkvist. Foto: privat

(Mer information inom kort)

Soubhi Alsaied

Soubhi Alsaied. Foto: Thomas Selig

(Mer information inom kort)

Thomas Selig

Thomas Selig. Foto: Tobias Björkgren

Thomas Selig. Foto: Tobias Björkgren

Thomas är för tillfället ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm. Han är även 2:a Vice Ordförande för Viadidaktnämnden, Katrineholms och Vingåkers gemensamma nämnd för vuxenutbildning, integration och arbetsmarknad.

Thomas har en mycket bred akademisk bakgrund och sedan barnsben varit intresserad av politiska och ideologiska frågor. Thomas bloggar om både personliga och politiska frågor.

— För mig är rättvisan i samhället måttstocken. För att se om ett samhälle är bra eller dåligt måste vi tittar på den `svagaste länken´, på den som har det svårast. De sjuka, de med funktionsnedsättning, de som står långt ifrån arbetsmarknaden, de som flytt för sina liv och försöka skapa sig en ny framtid. När dessa personer har det så bra som det bara går, då har vi ett samhälle, som är så bra som det bara går.

Tony Rosendahl

Tony Rosendahl: Foto. Per-Arne Rynning

Tony Rosendahl: Foto. Per-Arne Rynning

Arbetar som ombudsman för Vänsterpartiet i sörmland.

Tony har varit ordförande för Vänsterpartiet i Katrineholm och är idag ledamot av kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. Han bloggar om politiska frågor.

Tony är allmänt politiskt intresserad med fokus på arbetsrättsliga, miljö- och integrationsfrågor.

Jag gick med i partiet i början av 2000-talet för att jag ville vara med och påverka. Orättvisor är en drivkraft för mig och vänsterpartiet är det parti som har den mest rättvisa politiken. Jag har en brokig bakgrund. Jag är en finne född i Skåne, uppvuxen i Australien och bosatt i Katrineholm sen 1980.