Pressmeddelande

Vänsterpartiet Katrineholms årsmöte 2014

Vänsterpartiet höll den 2 februari 2014 årsmöte inför verksamhetsåret 2014-2015. Förutom att godkänna verksamhets- och ekonomisk berättelse för det gångna året samt bevilja styrelsen ansvarsfrihet fastställde partiet kommunfullmäktigelistan till kommunvalet 2014. Listan toppas av Tony Rosendahl, Lotta Back samt Olof Carlsson, beprövade och erfarna Katrineholmspolitiker.
Listan i dess helhet lyder enligt nedan
 • Tony Rosendahl
 • Lotta Back
 • Olof Carlsson
 • Anita Johansson
 • Glenn Rindhoff
 • Elin Selig
 • Robert Dahlqvist
 • Evelina Back
 • Urban Lundin
 • Gunnel Malm
 • Thomas Selig
 • Pia Van de Meulebrouck
 • Jan-Erik Back.
Vi är väldigt glada att till det kommande valet kunna presentera en lista som består av så många kompetenta, engagerade och i många fall erfarna lokalpolitiker. Särskilt glädjande är att vi lyckades att uppnå en jämn könsfördelning – med exakt varannan person av manligt kön.
Vänsterpartiet Katrineholm valde därutöver ny styrelse för verksamhetsåret som även den består av erfarna styrelsemedlemmar. I styrelsen ingår Thomas Selig, Lotta Back, Glenn Rindhoff, Tony Rosendahl och Olof Carlsson, samt som ersättare Gunnel Malm och Robert Dahlqvist.
Till ny styrelseordförande för Vänsterpartiet Katrineholm valdes Thomas Selig.
För Vänsterpartiet Katrineholm,
Tony Rosendahl, förstenamn på kommunlistan, 070-2592638
Thomas Selig, ordförande, 070-8805540

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *